Algemene informatie Workshops

Algemeen informatie Workshops

Voor wie eens wil kennis maken met het bewerken van glas, organiseert Truus de Wijs workshops. De workshops beginnen om 10.00 en eindigen om 16.00 uur, er kunnen maximaal 3 deelnemers per workshop  deelnemen. Zo is er voldoende aandacht en begeleiding tijdens het werk aan jullie kunststuk. De data van de workshops zijn in overleg. Vanaf 09.45 staat de koffie en thee klaar. Rond 13.00 uur wordt er een smakelijke lunch geserveerd. Tijden de gehele workshop is er koffie, thee en frisdrank.

Na een korte kennismaking volgt er een introductie over de verschillende soorten glas en waarvoor de verschillende soorten glas gebruikt kunnen worden. Ook wordt er uitleg gegeven over het gereedschap dat wij die dag gaan gebruiken. Hierna gaan wij aan de slag met het maken van jullie kunststuk. De dag wordt afgesloten met een drankje.

Het materiaal dat tijdens de cursus wordt gebruikt is in de prijs inbegrepen. Behalve als er extra wensen zijn worden de kosten hier van doorberekend.

De workshop is geschikt voor zowel beginners als gevorderden en kost € 95.-, incl. materiaal, lunch en diverse dranken.                                                                          .

Er worden drie workshops gegeven, te weten;

 

Bekijk ook het cursus aanbod

 

 

Dit bericht is geplaatst in Workshops met de tags , . Bookmark de permalink.